Mijn favorieten

Waarom wij?

Het team van Makelaardij Kuilema bestaat uit Michael en Natasja. Samen zorgen wij voor de verkoop, aankoop en taxatie van jouw huis. De werkelijke diensten die wij leveren gaan gepaard met een goede relatie met de klant. Jij als klant staat daarom bij ons centraal. Lees hieronder onze drie redenen waarom wij dé makelaar voor jou zijn!
 

Omdat wij ruim 20 jaar ervaring hebben binnen dit werkveld!  

Wij bieden de klant extra kennis op het gebied van de huizenmarkt binnen jouw regio, juridisch en bouwkundig vlak. Hierdoor kunnen wij de potentiële kopers net iets makkelijker overtuigen. Dit doordat wij handige tips kunnen geven over de inrichting en eventuele verbouwing van een ruimte in het huis. Daarnaast kunnen wij je daardoor ook helpen bij het vinden van een droomhuis. Wij weten precies welke muur gesloopt moet worden voor je droomkeuken of waar je een muur kunt plaatsen om net een extra slaapkamer te creëren. 
 

Omdat wij jou volledig ontzorgen in de zoektocht naar jouw droomhuis!

Het team van Makelaardij Kuilema helpt de klant bij het vinden van een droomhuis. Maar wat houdt dit voor de klant in? Met een plan de campagne zullen wij samen tot jouw droomhuis komen. Binnen deze zoektocht zal de klant volledig ontzorgd worden. Denk hierbij aan: contact leggen met de verkoper(s), bieden, het geven van advies en de onderhandeling.

Maar waar bestaat jouw droomhuis uit? Wij helpen je graag om dit concreet te maken! Neem daarom contact met ons op en plan een afspraak in. Vanuit een kennismakingsgesprek maken wij een concreet plan om jouw droomhuis te vinden. 

 

Omdat wij jou een gratis zoekopdracht aanbieden!

Plaats een gratis zoekopdracht bij Makelaardij Kuilema. Vul de kenmerken van jouw droomhuis in. Wij komen binnen 48 uur met een gepast aanbod voor jou! Ben je geïntresseerd in het aanbod dat wij jou presenteren? Neem contact met ons op! Samen zullen wij tot een plan komen om dit traject te doorlopen. 

Groningen

De twee eigenaren van Makelaardij Kuilema in een sfeervolle setting
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring