Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een nieuw huis? Dan ben je bij Makelaardij Kuilema aan het juiste adres. Samen vinden we jouw droomhuis! Je wordt volledig ontzorgd binnen dit traject en begeleid door een deskundige makelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Aan het begin gaan we je doelstellingen in kaart brengen en zal er een plan de campagne worden gemaakt. Vanuit hier zullen wij als makelaar beginnen om jouw droomhuis te vinden. 


De twee eigenaren van Makelaardij Kuilema in een zakelijke setting

 

Makelaardij Kuilema voor de aankoop van jouw droomhuis

Binnen een samenwerking is gevoel een belangrijk uitgangspunt. Wij denken in belang van de klant. Dit doen we door erachter te komen wat de klant echt wil. Daarvoor zullen wij de klant beter moeten leren kennen. Door een gesprek aan te gaan proberen wij achter jouw wensen te komen. Op basis van deze informatie gaan wij als makelaar op zoek naar jouw droomhuis!
 

Meer dan een makelaar

Naast dat wij 20 jaar ervaring hebben als makelaar, zijn we ook een stukje meer dan dat. Wij beschikken over juridische kennis op het gebied van regelgevingen van vastgoed, kennen de huizenmarkt binnen jouw regio en zijn bouwkundig onderlegd. Hierdoor kunnen we jou tijdens het aankoopproces een passend advies geven!
 

Onze aanpak

1. Inventarisatie woning wensen
2. Opstellen aankoopplan
3. Digitaal aankoopdossier aanmaken
4. Gratis zoekopdracht
5. Aankoopproces (denk hierbij aan bezichtigingen, onderhandelingen en koopovereenkomst)
6. Afronding (denk hierbij aan inspectie en eigendomsoverdracht bij de notaris)
7. Nazorg (denk hierbij aan begeleiding bij aansprakelijkheid achteraf)

Een soepele communicatie tussen jou en je makelaar is van groot belang. Vandaar dat wij tijdens ons eerste gesprek met je bespreken hoe we voortaan gaan communiceren. Dit kan bijvoorbeeld door elkaar te bellen, of wij maken een whatsapp groep aan met jou/jullie. Zo passen wij onze manier van communiceren aan naar jouw wensen.


Benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring